Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Inspiratie Laura Sava
Amestecam faina cu cacaoa si praful de copt, adaugam untul (la temperatura camerei), zaharul si galbenusul. Framantam pana obtinem un aluat maleabil pe care il impartim in 2 si il introducem la congelator pentru 10 minute
Crema: separam ouale, batem albusurile spuma, adaugam urda faramitata bine, apoi zaharul, fulgii de cocos, galbenusurile si romul. O parte din aluat il radem pe razatoarea cu ochiuri mari repartizandul uniform (nu este nevoie sa apasam). Adaugam crema iar apoi acoperim cu cea de-a 2 parte de aluat procedand la fel. Coacem in cuptorul incins pt 40-45 de minute la foc mic
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult